Автоматична бизнес диагностика на фирма

Пълен одит на вашите бизнес процеси в 3 бързи стъпки

Тази онлайн програма е направена специално за фирмите от малък и среден бизнес, които искат бързо да открият най-опасните проблеми в своите системи за маркетинг и продажби.

Програмата позволява в рамките на 10 минути самостоятелно да направите пълна диагностика на ключови бизнес процеси и веднага да получите конкретни професионални съвети за справяне с откритите проблеми.

Веднага след диагностиката можете да изтеглите всичките препоръки за подобряване на работата на вашата фирма и да ги прегледате по-внимателно в удобно за вас време.

ЗАПОЧНИ БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ТАЗИ ДИАГНОСТИКА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС?

Програмата е разработена да намира проблеми в системите на маркетинг, продажби и работа с клиентска база в следните видове бизнес:

  • продажби на дребно (ритейл, магазини)
  • продажби на едро
  • професионални и експертни услуги
  • работа на В2В пазара (корпоративни клиенти)

КОЙ Е АВТОРА НА ДИАГНОСТИКАТА?

Oksana Lalova

Оксана Лалова

Предприемач, икономист, математик, бизнес консултант, автор на книги. Собственик на консултантска фирма "Евро Адвайзър" ЕООД. Експерт в областта на изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

Оксана помага на фирмите от малък и среден бизнес, както и на професионалистите в различните области, да изграждат в бизнеса си работещи системи за привличане на клиенти и продажби.

СТАРТИРАЙ БИЗНЕС ДИАГНОСТИКА


* ние не предаваме вашите данни на трети лица