6 ключови момента
на
успешната система за привличане на клиенти
в бизнеса с услуги

[ Безплатен Онлайн семинар ]

За кого е този семинар?

Този семинар е за вас, ако сте собственик или ръководител на бизнес в сферата на услугите и търсите възможности да подобрите своята система за привличане на клиенти.

12 май (четвъртък)
20,00 ч.

*Ние не предаваме вашите данни на трети лица

Какво ще научите по време на онлайн семинара?

Какви клиенти най-лесно могат да бъдат привлечени към вашите услуги

Маркетинга струва пари, усилия и време. Как да ги насочите към привличането на такива клиенти, които ще купуват с най-голяма вероятност?

Как да накарате клиентите сами да поискат да направят първата покупка при вас

Никой не обича да бъде "насилван" да купува някаква услуга. Как да улесните клиента бързо да вземе решение за покупката?

Как да бъдете привлекателни на фона на своите конкуренти

Как можете да продавате повече, ако вашите услуги са (почти) същите, като и на вашите конкуренти?

Какво наистина работи във вашият маркетинг

Всеки бизнес е специфичен. Как да разберете, какво наистина ще привлича поток от клиенти към вашите услуги?

Как вашите клиенти избират услугите

Какви важни критерии за избор на услуги трябва да отчитате, когато искате да привлечете клиенти, които наистина ще купуват.

Как да изглеждате като истински професионалист в очите на своите клиенти

Хората искат да получават услуги от най-добрите специалисти. Какво да направите за да изглеждате такива на фона на своите конкуренти?

Кой ще провежда онлайн семинара?

Оксана Лалова


Бизнес консултант, коуч. Експерт в областта на изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.
Собственик и ръководител на консултантска фирма "Евро Адвайзър" ЕООД.
Автор на уникални тренинги, курсове и коучинг програми, автор на книги и статии. Ръководител на интернет проекти "Планета Бизнес" и "Портал Кариерист".

Оксана Лалова

Оксана е "играещ треньор" - прилага успешните методики на практика в своят бизнес и в бизнеса на своите клиенти. Тя подкрепя практическия начин на действие и го предпочита пред предаването на абстрактни теоретични знания.
Освен това, тя има:
- Десетки проведени обучения и консултации в частни фирми и държавни организации.
- Над 10 години опит в PR (връзки с обществеността).
- Автор на ред методики в областта на маркетинга, увеличаване на продажбите и пазарния анализ.
- над 7 години опит в изграждането на успешни системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

Как ще се провежда уебинара?

Семинарът (уебинарът) ще се провежда онлайн (в интернет), затова можете да присъствате независимо от това, къде точно по света в момента се намирате.

За участието ви трябват само компютър с връзка с интернет и слушалки или колонки. Не се налага да използвате някакви специални програми или да имате специални умения за работа в интернет.

Цялата необходима информация за влизане във виртуалната стая, където ще се провежда уебинарът, предварително ще ви изпратим на електронната поща, която посочвате по време на регистрацията за участие.

Няколко отзива след моите тренинги и семинари

Препоръчвам семинара на всички колеги занимаващи се със собствен бизнес

"Семинарът е много полезен за малките и средни фирми преди всичко, препоръчвам го на всички колеги занимаващи се със собствен бизнес и им пожелавам да има много положителен ефект за тях!"

Евгения Шагова
Собственик на счетоводна фирма в гр.Пловдив.

С това обучение се поставят широки и стабилни основи за един успешен бизнес

"Съветите са практически и са базирани на реален опит. Прави се неусетно психологически анализ на всички участници в бизнеса и продажбите. Осмисленото прилагане на наученото води до контролирано израстване. Остава да сме фокусирани и постоянни."

Тодор Кичуков
Консултации и изготвяне на цялостни решения в областта на Data Warehouse and Business Intelligence.

Неща, от които всеки бизнес има нужда

"Независимо дали е стартиращ или действащ бизнеса, тренинга може да помогне за изграждането или доизграждането на една добра и стабилна основа на системата за привличане на клиенти и да даде отговор на доста въпроси, които собственика може да е пропуснал да си зададе. Неща, от които всеки бизнес има нужда."

Борис Бачев
Финансов консултант. Иновативни начини за инвестиране и спестяване на пари, достъпен за хора от средната класа.

Сега наистина мога да твърдя, че се е налагало точно това – професионалисти да ми покажат посоката – кое е правилно и кое е грешно

"Никога не съм си давала сметка колко ми струва един клиент, колко действително печеля от него….Клиентите ми са много, не съм правила аватари и оффери никога, защото не се е налагало а и дори не съм знаела, че съществува подобно нещо….
И въпреки всичко, мога да си призная, че винаги нещо и някъде в организацията и планирането на дейността ми някъде куца. Имах нужда от това, някой да види и да ми каже къде съм!? Уж нещата вървяха, а печалбата бе минимална – клиенти много, а всъщност стоях на едно място.
Започнах да търся хора с познания, но в чужда страна е невероятно трудно и невъзможно скъпо, а и чуждия език винаги е някаква бариера. Насочих се към българските специалисти, макар да бях убедена, че аз работя при условия за правене на бизнес, коренно различни от тези, които са в България. Четох много – книги, в интернет. Член съм на доста сайтове, следя къде и какво се дава като информация….но до този момент нямах никакъв напредък в това, което исках да получа.
И така, след като не губех нищо, реших да опитам. Сега наистина мога да твърдя, че се е налагало точно това – професионалисти да ми покажат посоката – кое е правилно и кое е грешно. Всички примери, упражнения, бонуси и информация ще ми бъдат безкрайно ценни и необходими, за да мога да вървя напред в бизнеса и да се опитам да бъда достоен конкурент на местните фирми, но по правилния начин! Погледнах на неща, които до сега смятах за незначителни и ненужни като на нещо, в което се крие успеха, а за него няма разлика къде се намираш, стига да знаеш какво правиш и как да го направиш.
И всичко това стана възможно на съвсем нормални цени. Това е голям стимул за хора като мен, които искат да постигнат повече и да се чувстват удовлетворени от това, което правят."

Елица Кръстева
Собственик на "Hovena" Nederland, Hoveniersbedrijf. Градинарска фирма с 5 годишен опит на територията на Холандия. Ние предлагаме целогодишна грижа за Вашата градина – проектиране, изграждане, реиновация, цялостна сезонна поддръжка на частни и фирмени градини, паркове и междублокови пространства.

Лично аз се нуждаех от система за привличане на клиенти и съм много доволен, че получих такава

"Благодаря много за това, което предоставихте като информация! Лично аз се нуждаех от система за привличане на клиенти и съм много доволен, че получих такава.
Много ми допада формата на обучение, както и интересните задачи, които поставихте. С предишния си начин на мислене не бих ги осмислил, нито пък приложил. Задачите ми оказха влияние, промениха подхода ми и ме накараха да се задълбоча, което ми беше необходимо."

Ивайло Добрев
Собственик на "СКЕМО ЕООД". Климатична и отоплителна техника - продажба, доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на качествена климатична техника и изграждане на отплителни инсталации с термопомпи и слънчеви колектори.