Семинарът приключи

Онлайн Семинар
УТП – магнитът за клиенти: Как самостоятелно да формулирате работещо уникално търговско предложение?

Много предприемачи доста смътно си представят какво е УТП – уникално търговско предложение (уникална търговска позиция) и как то помага да се привлекат повече клиенти и, съответно, да се направят повече продажби.

Някои фирми от малкия и среден бизнес дори не подозират, че само правилното формулиране и използване на УТП може значително да покачи продажбите, без да се влагат допълнителни пари в маркетинга.

В същото време има доста предприемачи, които знаят какво е УТП и го използват, но смятат, че то не работи. В 100% от случаите причината е в това, че УТП не е формулирано правилно и не се използва по подходящия начин.

Истината е, че за да формулирате успешно УТП не се изисква да притежавате университетско образование по маркетинг. Достатъчно е само да разберете принципите на изграждането на работещо УТП и да ги използвате.

Трябва ли ви УТП? Ако се занимавате с бизнес, независимо от неговата големина и отрасъл, отговорът е да. Подходящо формулираното УТП върши чудесна работа и покачва броя на клиентите както за голямо производствено предприятие, продавач на едро или голяма консултантска фирма, така и за кварталния магазин, фризьорския салон или заведение.

Ако още се затруднявате да формулирате УТП за своя бизнес, продукт или услуга, аз ще се опитам да ви помогна на моя безплатен онлайн уебинар.

За тези от вас, които знаят какво е УТП, по какъв начин то се формулира и вашето УТП работи много добре и покачва броя на клиентите – на вас този семинар не ви трябва.

Какво ще научите по време на онлайн семинара:

Какво е УТП (уникално търговско предложение) и как то помага да привличате повече клиенти.

Какво ви трябва, за да формулирате УТП, което наистина работи.

Кой ще се интересува от вашия продукт или услуга. Как да разберете какво искат вашите клиенти.

Как оценката на конкуренцията ще ви помогне да формулирате УТП.

Как да формулирате УТП – стъпка по стъпка.

Проверка на УТП – работи или не?

Конкретни формулировки. Примери.

Ефективно използване на УТП. Интегриране на УТП в маркетинговите комуникации.

Бонус за участниците на семинара: Чек лист за самостоятелно изготвяне на УТП.

Формат и дата на провеждането на семинара

20 януари 2014 г. 19,00 ч.

Продължителност: около 60-90 минути

Броят на участниците: е ограничен

Семинарът ще се провежда онлайн (в интернет), затова можете да присъствате независимо от това, къде точно по света в момента се намирате.

За участието в семинара ви трябват само компютър с връзка с интернет и слушалки или колонки. Не се налага да притежавате някакви специални умения за работа в интернет.

Предварително преди започването на семинара ще получите на електронната си поща подробни инструкции и връзка за влизане във виртуалната стая – мястото, където ще гледате и слушате уебинара.

Ако все още имате въпроси за семинара, можете да ги зададете в коментарите.

 

Мислите, че този материал ще бъде интересен на вашите приятели? Споделете го!

Коментари

Точно по темата! мерси! Сега в момента точно се занимавам с УТП. Покачваме продажбите :)
С голям интерес ще присъствам на семинара. Вече се регистрирах. Винаги имам голям проблем, когато трябва да измисля УТП, все едно и също ми се върти в главата. И какво ново може да се измисли, по вестниците в рекламите всички пишат едно и също? Много се надявам, че вашият семинар ще ми помогне.
Елена, ще се радвам да отговоря на вашите въпроси по време на семинара. Да, УТП се използва и при формулирането на хубав работещ рекламен текст. Наистина, в повечето реклами пишат едно и също, но не защото нищо друго не може да се напише, а защото хората, които ги публикуват, не знаят как да измислят текст, който да привлече клиенти. На семинара ще ви покажа, как да формулирате УТП, къде да го използвате и как да проверите, дали то работи.
Коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.