Успешни бизнес системиИдеи и стратегии за бизнес

9 декември (вторник) 19,00ч.                       Онлайн семинар

Да края на регистрацията остават
дни
0
0
часа
0
0
мин
0
0
сек
0
0
За кого е този семинар?

Този семинар е за собствениците и мениджърите на малък и среден бизнес, за хората, чиято първа отговорност и грижа е увеличаването на печалбите на своята фирма.

Семинарът е за вас, ако поглеждайки към изминаващата година откривате, че вашата конкуренция става все по-силна, че все по-трудно намирате нови клиенти и вашите печалби не са на достатъчно добро ниво.

Този семинар може да стане първата стъпка към промяната на вашия бизнес!

 
Какво ще има по време на семинара?

Вие ще разберете кои основни 4 бизнес процеса пряко влияят върху вашата печалба.

Ще научите за последните тенденции за намирането на клиенти в малък и среден бизнес.

Ще се научите да определяте, кои вашите действия по привличането на клиенти наистина ви носят печалба.

Ще разберете за основните проблеми, които можете да имате когато привличате прекалено много клиенти.

След този семинар вие няма да получите всичките клиенти на света, но със сигурност ще знаете 3 конкретни стъпки, които можете веднага да направите, за да привлечете повече потенциални клиенти към своя бизнес.

Използвайки маркетиговите похвати, които научите, вие гарантирано ще привличате повече клиенти към своя бизнес и ще увеличите своите продажби!

 
Водещия треньор: Оксана Лалова
Oksana Lalova

Бизнес консултант. Експерт в областта на маркетинга и информационния бизнес.

Директор на Консултантска фирма "Евро Адвайзър" ЕООД, Ръководител на интернет проекти Планета Бизнес и Портал Кариерист.

Оксана помага на фирмите от малък и среден бизнес, както и на професионалистите в различните области да изграждат работещи системи за маркетинг и продажби. Тя активно подкрепя практическия начин на действие и го предпочита пред предаването на абстрактни теоретични знания на своите клиенти.

  • Десетки проведени обучения и консултации в държавни организации и частни фирми.
  • Над 10 години опит в пазарния анализ и прогнозиране. Автор на ред методики за пазарен анализ.
  • Над 10 години опит в PR (връзки с обществеността).
  • 5 години опит в информационния маркетинг и информационния бизнес.
  • "Играещ треньор" - прилага успешните методики на практика в своят бизнес и в бизнеса на своите клиенти.
 
Цена: Семинарът е безплатен!

Защо семинарът е напълно безплатен?

Първата и най-важната за нас причина е, че ние искаме да общуваме с успешни хора и затова ви помагаме да бъдете такива (понякога помагаме безплатно :).

Втората причина е, че наближава 2015 година! Този уебинар е подарък, който, както се надяваме, ще направи бизнеса ви още по-успешен през идващата година.

 
Формат и дата на семинара

9 декември 2014 г. (вторник) 19,00 ч.

Продължителност: около 60-90 минути

Семинарът ще се провежда онлайн (в интернет), затова можете да присъствате независимо от това, къде точно по света в момента се намирате.

За участието в семинара ви трябват само компютър с връзка с интернет и слушалки или колонки. Не се налага да използвате някакви специални програми или да имате специални умения за работа в интернет.

В деня на започването на семинара ще изпратим на електронната ви поща подробни инструкции и връзка за влизане във виртуалната стая – мястото, където ще гледате и слушате уебинара.

 
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В УЕБИНАРА
Вашият E-mail
Вашето име

Коментари

Здравейте Имам фирма която се занимава с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,капково напояване,търговия със стоки за градината,производство и монтаж на системи за охлаждане с водна мъгла за бита и индустрията.
Интересуват ме правилна рекламна интернет стратегия за популяризиране на бизнеса ми.Имам сайт който искам да достигне до максимално повече клиенти и фирми партньори.Искам да изградя дистрибуторска мрежа и мрежа от търговски представители.Освен всичко казано до тук имам и интерес да навляза на пазара в Румъния,Кипър,Гърция,Македония,Сърбия,Черна Гора и Хърватска. Дайте ми съвети и насока как мога да реализирам всичко това?
Посъветвайте ме за някаква правилна стратегия маркетингова и рекламна за да имам повече успех през новата година.
Мога да ви изпратя материали с които да се запознаете с моя бизнес ако имате интерес и тогава да говорим по конкретно.

Здравейте, г-н Захариев! Настоящият уебинар, разбира се, няма да може да отговори на всичките ви въпроси, въпреки, че трите стратегии, които ще разглеждаме, ще са подходящи за вашия бизнес (както и за 99% от бизнеси). Да, можете да ми изпратите вашите материали, както и да опишете по-подробно своят бизнес и маркетинговите стратегии, които сте използвали до момента. Мисля, че ще мога да ви дам основните насоки за развитие на вашия маркетинг. Изпратете ми своите материали на oksana [@] biznessistemi.com и ще уговорим една предварителна консултация.
Коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.