Систематизация на маркетинга

Маркетинг, Бизнес системи и бизнес процеси

Всяка система, която правите в бизнеса, каквато и да било тя, се прави с цел да спестите своето време. Когато имате система за работа по привличането на клиенти, няма да се чудите - сега какво трябва да направя, после какво трябва да направя ...

 
 
 

Симптоми за проблеми в различни бизнес системи

Бизнес системи и бизнес процеси

Всеки предприемач се е сблъсквал в бизнеса си с разнообразни проблеми. Понякога се случва, че колкото и да полагаме усилия да се справим с някакъв проблем, той се повтаря отново и отново. Това е признакът, че източника на проблема в нашия бизнес е определен грешно и, съответно, не са направени адекватни действия. Да видим някои от основните симптоми, които можете самостоятелно да забележите в бизнеса си и да вземете навременни мерки за справяне със скритите проблеми.

 
 
 

Систематизация на бизнес във въпроси и отговори

Бизнес системи и бизнес процеси

Бизнес като система, работеща като по часовник? Това е възможно! Вижте отговори на основните въпроси за бизнес системи и систематизацията на бизнес.

 
 
 

Какво е бизнес система и систематизация на бизнес?

Бизнес системи и бизнес процеси

Какво представляват и как работят тези "вълшебни хапчета" за нашия бизнес с название "бизнес системи"? Да видим какво представлява една бизнес система, как работи и с какво помага систематизацията на вашия бизнес.

 
 
 

Технология за систематизация на бизнес "3+1 основни бизнес системи"

Бизнес системи и бизнес процеси

За да изградите успешен бизнес, вие трябва да разбирате как функционира вашият бизнес като цяло. Във всеки бизнес, в това число и във вашия, съществуват четири основни процеса, от които три пряко влияят върху печалба от вашия бизнес.

 
 
 

Бизнес система с гарантиран резултат

Бизнес системи и бизнес процеси

Как винаги да получавате гарантирано добър резултат от своите действия в бизнеса? В основата на всяка система с гарантиран резултат се намират методики и техники, които предварително са тествани, проверени в условията на вашия бизнес. Те са формализирани, документирани по начин, позволяващ да бъдат успешно използвани в бизнеса ви, независимо от личността на всеки конкретен служител. Вие винаги знаете какъв вероятен резултат ще получавате от всяко свое действие.