Услуги и решения на Бизнес Системиизберете подходящ за вас начин на работа с нас  

РЕЗУЛТАТИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ>>

Готови индивидуални решения
за вашия бизнес

Готови решения са за тези от вас, които нямат време да търсят информация, да се учат и да се опитват самостоятелно да решат някаква задача, а искат да получат готово професионално решение.

Изготвяне на бизнес план

Изготвяне на финансов модел на бизнес проект

Еднократна
консултация

Това е идеалната възможност да получите експертен поглед върху вашата стратегия или конкретно действие, което планирате да извършите, както и начин да разберете основните насоки и стъпки за действие за да постигнете конкретен резултат.

виж повече

 

Еднодневна
стратегическа консултация

Това е начина буквално за един ден да намерите най-ефективните бизнес стратегии и тактики, които ще работят най-добре точно във вашия бизнес. По време на стратегическа консултация ние в рамките на няколко часа работим заедно с вас и вашия екип и намираме решения за най-актуалните ви бизнес задачи.

 

виж повече

Индивидуални
бизнес програми

Индивидуална бизнес програма е възможност да изкачите бизнеса си на по-високо ниво, като направите важни промени в своята фирма. Всяка програма цели постигането на конкретни резултати във вид на повече печалба, по-ефективна и по-бърза работа, повече клиенти. Ако сте готови няколко месеца лично да работите активно върху бизнеса си, то тази възможност е точно за вас.

виж повече