индивидуалнибизнес консултации

Това е идеалната възможност да получите експертен поглед върху вашата стратегия или конкретно действие, което планирате да извършите, както и начин да разберете основните насоки и стъпки за действие за да постигнете конкретен резултат.

Консултация на Оксана Лалова

Оксана Лалова

Експерт по системно развитие на бизнес

Продължителност на еднократна консултация: 90 минути

Цена на услугата: 150,00 лв.

Консултацията се провежда само онлайн - чрез Skype или Zoom. Защо индивидуалните консултации се провеждат само онлайн?

Еднократна индивидуална консултация е идеалната възможност да получите моята критика на избраната от вас стратегия или конкретно действие, което планирате да извършите. Също така, мога да ви дам основните насоки, план и стъпки за действие, ако искате да постигнете конкретен резултат.

Моите компетенции са в областта на системно развитие на бизнес, бизнес планиране, маркетинг, продажби и работа с клиентска база, както и оптимизиране на бизнес процесите в тези области. По-подробно можете да видите областите, в които мога да ви дам професионален съвет в този списък.

Какви резултати да очаквате?

По време на еднократната консултация аз нямам достатъчно време за да проуча ситуацията във вашият бизнес дълбоко. За основните въпроси, които искате да разгледаме по време на консултацията, вие ме информирате в момента, когато попълвате форма за заявка за консултация. Обикновено в рамките на час и половина има възможност да разгледаме по-дълбоко един основен въпрос или проблем, който в момента е най-актуален за вас. Аз ви давам препоръки и съвети изхождайки от моят професионален опит и информацията, която ми предоставяте.

Как да получите индивидуална консултация?

  • 1Попълнете заявка за консултация използвайки формата по-долу
  • 2Ние изпращаме на вашият имейл нашите данни за да направите плащане и ви информираме за най-близките свободни дати за консултация.
  • 3Ние получаваме вашето плащане и се свързваме с вас за да определим удобен за вас час за консултация
  • 4В определен за консултация ден и час аз се свързвам с вас по Skype или Zoom и провеждаме консултация
  • 5Вие прилагате на практика препоръките, получени по време на консултацията
  • 6Успех!

Внимание: Дата и час за консултацията уточняваме след като сме получили вашето плащане. Моля, имайте предвид, че е вероятно най-близката свободна дата за консултация ще бъде 5-7 дни след този момент.


Запази час за индивидуална консултация


Гаранции

За еднократната консултация важи 7-дневната гаранция. Ако в рамките на една седмица след консултацията ще прецените, че тя не ви била полезна, можете да поискате парите си обратно.
Но за съжаление, в този случай повече няма да можете да се включите в нито един от моите проекти. Смятам, че е справедливо взаимно да ограничим рисковете.


Вие имате много начини да развивате своят успешен бизнес. Сигурна съм, че ще се справите – с моята помощ или без нея. Успех!